Sabtu, 28 Julai 2012: 6:04 PG

hurm , AH AH AH !! nape dowh kau buat aku mcm ni ?
yelah aku tau ramai gile suka dekat kau kan ? dah hot sgt kan ? ha hamik lah hot kau tu ! #puih
tapi tak phm asal aku suka dkat kau ? ape dowh kau buat dekat aku sampai aku suka sgt dekat kau ?
semalam , kau buat hal ,, mmg aku sedih gile weyy tapi aku tabahkan hati aku supaya senyum je, walaupon dlm hati rasa mcm nak ,,, GRRR ! tak penah aku nangis psl laki sampai 2 hari,, tapi kau ! haih ~
dulu , kau dah janji taknak kecewakan aku but sekarang ? laki sume sama ~ tlg lah jgn buat aku mcm ni .. aku dah penat >< thanks dkat arif rasul , sbb dah dgr citer aku , kalau takde dia mmg aku rasa mcm nak mati sekrang , thanks arif ! thanks gila ! aku janji aku belanja kau pizza hut lepas puasa ni , hahaha ! :D