Rabu, 16 Mac 2011: 4:59 PG

huhu...boring kot...tiap2 ari bkk fb ngan blog...benci3...asl boring sgt ni....aq dh pnt nk selesai kn masalah org laen....aq nk cite psl hani ngan afiq yg dulu nyer punye arr sweet couple skarang jadi mcm kapal pecah...ish3........aq tau nape si mmt ni mintak clash ngan hani sbb nyer....huhu tk bleh agi tau.....sbb2 ni mmg tk bleh dielakkn...kalo dier teros kn gak ngan hani abis la dier...yg si abg mmt ni suke pecah kn rahsie....masalah btol abg mmt ni dowh....rasen mcm nk cekik2 abg mmt ni...mybe takdir dorang kot nk wat caner hani ngan mmt ni kene la trime kenyataan...alamak asl ayt aq tk bleh bla ni.......owh ok arr....BYE...


Selasa, 15 Mac 2011: 8:50 PG

hehe...aq silap tulis kot yg kat bwh tu...haha nk wat caner....btw dh lame tk lyn blog asyik lyn fb jer....hmm tp boring gak lyn fb jer tiap2 ari....kalo lyn blog jer tiap2 ari tk bleh chat plak......hmm tu jer arr aq nk tulis tgh bosan kot tkdr mood nk tulis panjang2 ni..ok arr bye.....


Selasa, 8 Mac 2011: 5:21 PG

snsd group korea pompuan yg plg2 aq mnt.....terutamenyer sunny ngan taeyeon....tp skarang ni aq mnt sume....sarangahe snsd......


Isnin, 7 Mac 2011: 7:20 PG

mase 2010(darjah 6)......aq miss giler time 2010..byk bende yg terjadi perkare baek ngan burok...kalo perkare burok tu tkyah citer arr.....perkare baeknyer aq dpt berkenalan ngan hani & ecah....kalo ecah dari djh 5 aq dh knl dier.....hani plak mase 2010 aq dpt kwn ngan dier...hani ngan ecah ni rpt giler mcm adek beradik......aq happy sbb dpt berkenalan ngan dorang..kiterorg jadi bff mase dkt2 nk akhir thn...ruginyer rase nape dari dulu agi aq tk jadi bff dorang.....tp aq besyukur arr sbb sampai skarang kiteorg still bff......aq nk sgt 2010 tu dtg balik supaye aq bleh jadi bff hani ngan ecah dari first kiteorg skola time 2010......aq menyesal giler sbb dulu aq terslh fhm ngan hani...aq carik psl ngan ecah.....perghh.....kalau pikir balik psl tu mmg aq kesal giler ape yg aq wat kat dorang dulu.....kalau bleh aq rase cam nak melutut balik kat dorang....=(......MENYESAL NYER AQ........hani & ecah  aq  nk mintak maaf psl ape yg aq wat kat koang dulu.........sorry sgt2.......
                                                                                                                                                                      


: 6:26 PG



: 6:17 PG

b2st and 2pm ..kumpulan korea pertame yg aq mnt...kalo tkder kumpulan ni tk knl la aq korea sampai skarang.....tp b2st nk bepecah dah....hrp 2pm tkkn bepecah......favourite member aq at b2st yoseob ngan dongwoon..kalo 2pml lak sume aq mnt.......saranghae b2st @nd 2pm....


: 5:03 PG


rindu giler kat dorang....dh lame tk jumper...biler ntah nk jumper dowh....kiteorg jadi bff mase 2010......sekejap jer...tp sampai skarang aq anggap dorang bff aq...aq tkkn lupekn dorang.....kalo bleh aq nk skola same2 ngan dorang......miss giler kat dorang!!!1


: 4:33 PG

ari ni ari first ujian...dh lah mule2 skali BA...aq tk suke sgt arr.....soalan dier bleh lah tahan...tp ader yg aq maen tembak jer....hehe=


: 4:13 PG

aq baru wat blog baru sbb blog lame aq tu ader sorang mmt ni dier gi tukar password.....giler arr mmt tu.....aq benci dier sgt2.......tp blog kali ni best gak lah dari blog lame...emm....tu jer aq nk ckp....sape yg terjumpe blog ni follow ar aq.....=)