Isnin, 5 September 2011: 5:01 PG

cmner korang rasa kalau org yg korang syg tinggalkn korang?
hayoo,, aku pelik juga la...tpi takpe aku tak nk masuk campur hal tu,
aku bkn nk citer bende main2 ni,,,aku nk citer pasal sorang kwan aku nih,,
die.....kemalangan kecik dkat kawasan rumah aku...mmg bahaya gak ! boleh jadi arwah kalau dia tak mengelak,,

masa tu,,,aku jalan kaki nk balik rumah...dari taman,,
then dia baru balik dari beli hadia untok org yg die syg gila2 !
time tuh aku tak thu..dia ngah pening lalat ker ape ker,,
lpstu,,,dia jatuh ! hah ! time tu aku dah jerit,,
hadiah ngan kad dia jatuh dkat tgh jln...dia nk ambik..aku kate jangan !
sebab kereta nk lalu..laju plak kereta tuh !|

then..kereta tu langgar hadiah & kad dia...dpn mata dia lak tu...
time tu,,kaki & tgn dia dah darah byk sangat !
aku dah penik,,,aku lari & pinpin dia..aku bwk dia balik rumah,,
mak dia..bwk dia pergi hospital Az-Zahara...dia kene jahit kat kaki,,
13 jahitan...aduhh ! sakit wey ! tpi untuk org yg dia syg tu..die snggop taruh nyawa dia..
kalau aku..biar kn jerla kot...aku nangis time tu,,,
aku dah lama perhatikan..sjk ayah dia meninggal...nasib dia asyik buruk jer..
aku suruh dia sabar...aku harap dia sabar dgn dugaan Allah !
tak jadi dia pergi sarawak...sebab kemalangan ni...aku harap dia byk2 sabar~ :'(