Khamis, 26 Januari 2012: 9:49 PTG

hurmmm~ aku miss dia , aku miss budak tu , aku miss dia bebel2 dengan aku , aku miss nk tgk budak yang selalu berangan depan cermin dekat rumah aku , aku miss dia tunjuk ajar bila aku tk tau pasal sesuatu mata pelajaran tu , hahaha ! korang tau sape ? kakak aku lah wey ~ aku miss dia sangad2 , yelah ~ aku hidup dengan dia dah baper tahun . bile aku ada masalah , bila aku sedih , bila aku happy sume aku bagitau dia ! kitaorang memang rapat , bila dia dekat asrama tiap2 hari aku msg dia , kadang2 sampai pukul 1 2 pagi jugak ,, haha !
tapi sekarang dah tak boleh msg sangad sebab dia sebok , hurmm :'( bila aku ada masalah aku pendam jelah,, orang yang selalu dengar masalah aku sume dah dudok asrama ~~ yelah pandai kan ? tak mcm aku slow --'
aku ingat lagi aku selalu dengan kakak aku , 2 3 hari jugak kitaorang gaduh , tapi kakak aku pujok aku , hehe~ then kitaorang baik balik ... last aku gaduh dgn dia tahun lepas sebab rebut laptop , yang paling teruk sekali ,,, sampai aku campak beg dia dekat muka dia ,,, dia nangis :'( huhu sorry kak ~ then aku rindu dia cakap :-

kakak : oii , solat lah asyik fb je ~
aku : lantak ah


kakak : oii masuk tidur lah ,, asyik fb je
aku : yelah ~

kakak : kau ni fb jer cuba tolong2 sikit , nanti dah kawin mcm mana entah
aku : yelah2~

haha ! banyak lagi ,,, memang banyak lah ,,, tapi sekarang aku dah biasa bangun sndiri dulu dia yang kejut ,, huhu :/ dia dekat asrama nih pon tk tau bila dia balik --' kay , thats All ,, haha babaii ~ 



nih lah kakak aku ,, haha ! dia suka berangan depan kamera jugak ,,, rindu sangad dekat budak ni ><

kiri : kakak aku
kanan : aku
ni gambar masa dia mula2 nak masuk asrama dia form 1 aku darjah 5 :')




: 4:57 PG

Assalammualaikum ,, lama sangad dah tak update blog ni,, hehe ~ korang tgk tajuk blog aku kali ni ! serius memang aku miss budak 1 bestari (2011) yang agak gila2 , takpenah gaduh (tk penah ke?) kalau ada masalah bincang baik & kitaorang memang gila batak sewel lah wey .. haha ! rindu sangad time form 1 ! huuu tapi sekarang kebanyakan nye budak 1 bestari dah masuk 2 arif ... yelah kan ~ pandai tak mcm aku kan ? huihui : /
hey budak 1 bestari (pompuan) korang ingat lagi tak kalau hari isnin cikgu selalu tanya

cikgu : asal suma muka muram je nih ?
aku & feyka : hari isnin cikgu ~ haha !

hahah ! memang rindu gila weyy :') pastu korang ingat tak ,, tiap2 kelas BA je mesti kita jadi gila sewel , ingat tak ingat tak ? hahahah! ustaz terangkan dekat depan kita main ape entah dekat  belakang >< last2 ustaz pon join sekali gelak aku bangga~ haha !

ape lagi ea ? ha ! rindu tak time jalan ramai2 nak masuk makmal or bengkel ? haha ! dalam perjalanan korang asyik cuit aku je sebab aku kuat melatah kan ? hahhahah ! serius aku tak marah , geram je .... hehe pastu kita merapu ape entah --' YA ALLAH ~ rindu gila dekat korang !!!! huhu : /

kenangan kita yang las sekali ~ masa pegi jamuan dekat alamanda ! ha ! masa tunggu cikgu kita merayap entah mana2 entah ,, pastu tgk2 cikgu dah sampai suma buad muka 10 ringgit kan ? hahha ! pastu kita rebot ayam kfc padahal suma dpt tu ,,,, pastu kita bergambar luar kfc depan public memang tak malu ... haha ! pastu kita main bowling sama2 kita tgk wayang sama2 ... huaaaaa !!!! miss sangad weyy nak nangis dah nih :') heheh ~ kay lah karang kalau aku sambung lagi tak pasal2 banjir rumah aku .. kay thats All , byee : D


Rabu, 4 Januari 2012: 12:27 PG

kay first day sekolah macam ape je... datang2 sekolah kene masuk dewan,,,bla3 pastu masuk kelas mcm biasa~
dapat cikgu garang + demam lagi --' haihh ! ape lah nyesal je pulak pergi sekolah...tapi bila cuti nak pulak pergi sekolah
ape kene entah dgn aku ni.... --' hurmm kay lah takde mood nak taip pulak..Assalammualaikum


Selasa, 3 Januari 2012: 2:15 PG

haha ! now kawan aku dah edit blog aku nih...guna blogskin tau ! huhu~ poyo je lebih padahal dah ramai dah buad --' sorry lah post yang bawah tuh bukan aku yang update tapi kawan aku..dia nak syok sendiri tuh..biar lah kan ~ hhehehe btw thanks asya ! susah2 je buad kan...mentang tahun baru..suma benda nak baru... kan kan kan? takpe sekali skale ape salahnye ..... kay aku bangga dapat blog yang cantik mcm nih (ehh) & warna biru pulak tuh....SUKA >< kay lah time tuh gosok baju pulak esok sekolah kan kan kan ? kay Assalammualaikum ^_O


Isnin, 2 Januari 2012: 10:41 PTG

Yehuuuu !! Okay . Happy gila ni pakai blogskin . Thanks yea syasya buatkan . Don't Touch My Girl .
Okay bila dah pakai blogskin nii nampak lebih kemas dan teratur jugak lahh . Syasya siap buat Cbox.com lagii . Hahaha :) Anyway , thanks budak .