Jumaat, 15 Jun 2012: 8:23 PG

Asslammualaikum,, tk jawab dosa :D hahah !
gurau2 je,, kay aku tknk lah taip panjang2 kan, tgk title dekat atas tu,
aku nak citer pasal budak2 kelas aku,, pompuan jelah ea ~ laki lain kali :D hekhek


















kay kita mula dari budak ni,, hahah ! "budak ni" nama dia su'aidah.. tapi kalau nak glamour sikit,
panggil "su" je,, dia ni mmg terer math & BA  seyh,, gile terer , kalau tk phm tanye je dia ,, dia ni suka buat
lawak tau --' tapi kalau dia buat muka garang,, aku pon cuak kan su ? btw dia penolong ketua kelas yg sporting gile lah xD hehe,

















yeah ! anis rock :D haha ! tgk gambar dia rock ken ? dia sorang yg hyper active ni, jgn main2 --'
kalau tkde dia , mau senyap kelas,tapi ade time dia badmood,bile dia badmood JGN TEGUR ! kalau tak, kene bahan habis >< dia ni jugak "Ah long" kelas,, duit kelas sume dia kutip,, bagus nis !

















ni pulak syafiqah,, tapi org panggil ika je,, mls nak panggil panjang2 kan ? aku suka buli dia,
syok ni buli dia >< dia buat blurr je,, tapi jgn main2 dia ni, budak top 3 beb,dlm kelas,, asal no 1 je muka dia,asal muka dia je no 1,, sian aku tk penah dpt no 1 kan ika ? --'


















buat muka "cute" pulak budak atas ni >< hahah ! ni fariyhyn, ingat tau mesti ade "I" kalau tk dia marah,,
tapi org panggil dia fihyn budak2 laki kelas aku panggil dia "kak yong" sebab ape ? sebab dia ni mmg garang gile weyy --' ,, dia ni jugak kembar tak seiras aku,, kalau ade story ke ape,,
aku mesti citer dekat dia,, ngee ~ sian kau fihyn jadi mangsa aku,, dia jgak seorang pengawas yg "bertauliah'" xD















yana yana yana !!! nak 1 MC FLURRY boleh ? haha ! comel ken dia ? dia sister kita dari darjah 6 tau,
dia ni mcm mane ea aku nak ckp ? ade time dia happy, ade time dia gile2 , ade time dia sedih & suke dudok sorang2,, tapi dia best !! suka gurau2 dgn dia :D






















hidayah ! cun kan dia ? dia yg paling tua dlm kelask kitaorg :D hahah ! dayah ni seorang pengawas , dia sporting , dia best ,
dia dgn aku okay je tkde masalah :D tk tau nak citer ape pasal dia ,, ngeee ~~~















dalam kelas aku ade artis tau,, nama dia siti nurhaliza versi budak , haha ! nak tau sape ? ni budak atas ni,,
cute kan dia ? kalah siti nurhaliza yang original (ecehh) dia ni hot !! tgk muka lah kan dah tau dah hot, dia
dah taken by ,, so yg laki2 jgn nk menggatal nk ngorat dia ea,, kalau nak ngorat langkah teknik silat pakwe
dia dulu ,, hahahh ! jangan marah kay siti,, gurau je :3

















ni alya , aku sebanarye tak tau nak citer ape pasa dia ni ? hakhak !
tapi sian dia ni selalu kene buli dgn budak laki --' sabar jelah alya oii ~ heheh ~



























KAMI GENG 2 bestari ! :D
p/s : yana takde dlm gambar ni --'