Jumaat, 30 Disember 2011: 11:42 PTG

dah berabad tak update blog ni..hhuhu..aku bosan tau tak bosan ? on fb pon takde sape nak tegur --'
sabar je lah ~ so,, aku guna masa ni untuk update blog ku ini...hehe ~ okayy lagi baper hari je nak start sekolah..sumpah ! 1 hapak barang sekolah pon aku tak beli lagi...barang tahun lepaskan ada lagi...tak perlu lah nak bazir2 sangad kan ~ (bila masa aku jadi baik),,,, kakak aku adik aku suma dah beli..aku je sorang tak beli2 lagi..ape masalah entah --' hehe ~ okay2 tutup cerita pasal barang2 sekolah .... sekarang aku nak cerita pasal 2 orang member aku ! HUHU ~ dorang dah duduk jauh...dah pergi belajar dekat MRSM perlis ,, selalunye time aku balik sekolah mesti aku dudok2 lepak2 dgn dorang...tapi sekarang ! aku balik sekolah kene bebel dgn ayah aku...arggh ! serious walaupon aku banyak kali gaduh dgn dorang...tapi dorang lah yang selalu buad aku happy ! bila aku dgn dorang rasa tenang gila ! AFIQ & ARIFF,,, hurmm pape pon good luck dekat sana kay ? jangan nak buad gatal pulak....korang belajar jauh2 sebab nak belajar bukan nak menggatal kan ? <-----korang yang ckp ni,,,, hehe ~ kay lah sampai sini jelah ~ Assalammualaikum ^^


Rabu, 7 Disember 2011: 3:43 PG

warghhh ! lama siot tak update blog..kali ni special sikit..
tau apa yang special ? haha ! first time update blog dekat negara orang....(aku tau tak special pown)
btw,,,,sekarang aku ada dekat thailand..takde lah jauh sangad..aku tak kaya macam kawan2 aku yang lain..
ada yang pergi africa,,ada yang pergi beijing,,ada yang pergi new york ! perggh ! aku thailand jer~ ~
hehehe~ tapi okay lah best jugak ! sebab pengalaman pertama dekat sini..best lah kan?
ada lagi 1 yang best dekat sini...ada artis favourite aku....MARIO MAURER & FERN !!! arghhhh !!!
nak jumpa diorang ~ ~ tapi memang mimpi lah kan ? kalau rezeki insyaAllah dapat jumpa...
aku sebenarnya tengah bangga dengan kawan aku nih....aku cakap dekat dia aku pergi thailand...
then dia cakap...kalau jumpa mario cium pipi dia....euwww~~ walaupon aku minat dia...tapi takde lah sampai
nak cium ye kawan? sorry sangad2 aku tak boleh buad mcm tuh....heheh~

ni dia artis yang aku maksodkan...kiri : fern,,,kanan : mario maurer <3












sweet kan ? haha ! ni dalam cerita first love <3