Khamis, 18 Ogos 2011: 1:50 PG

arggghhhh !!! asyik2 exam3...aq ni bkn x ske exam...tpi,,,aku malas nk baca buku...org pemalas kn? ape boleh buat...dah lah 1 hari,,,4 mata pelajaran ! giler tak giler? byk lagi bende aku kne buat...folio satu habok pon tak siap lagi ! hayoyo =='
haih,,,,ape nk jadi ni adlin ! suruh buat keje tak nk...bile dah byk..baru terhegeh2 nk buat...PDN MUKA KAU !
tpi takpe...just be patient adlin...kakak kau nk balik cuti dah...nanti dia tolong buat kn....HAHAH !! JAHATNYER AKU...btw,,to warga SMK DABB...gud luck for your exam ! <3 <3 <3


Rabu, 17 Ogos 2011: 6:15 PG

argghh !! aku tension giler....asal aku kene jumpa lagi musuh dunia aku tu ?!
aku tak suka ! tgk muka dia pon dah 100 kali meluat !
dia betul2 depan aku..nasib baik...dia tak prasan aku..aq cover bhaii
tp..last2 dia prasan aku jga...aku dah tak boleh buat ape...just redha ^^
then,,,aku jeling die tajam sangat ! padan dengan muka dia...sape suruh dtg tempat aku !!
berambus lah cepat kn? HA ! ayat aku makin lame makin ganas..sbb aku tak suka citer pasal die..
aku tak boleh lupakn..ape yg dia wat dkat aku...dan aku xkan lupekn ape yg die wat dkat aku sampai bila2..
ingat DER ! dosa kau dgn aku belum selesai lagi,...bila kau mati..kau jgak yg terima padahnye ! aku ckp jer !
ok ? Assalamualaikum ^^